A la carte gerechten à € 13,00
 

Onze à la carte gerechten worden geserveerd in kleine porties. Hiermee heeft u de keuze meerdere smaken te ervaren. Een combinatie van drie van de onderstaande gerechten volstaat als een klassiek voor- en hoofdgerecht.

  • Trio van kwartel: kwarteborstje, pootje in tempura, kwarteleitje, peterseliemayonaise 
  • Sashimi tonijn, tataki tonijn, wakame, gember mayonaise, wasabi marshmallow, soja gel
  • Oesters 4 stuks “Fines de Claires”, citroen en frambozenazijn met sjalot
  • Coeur de Boeuf tartaar, raapjes, artisjok, tomaat/salie mayonaise, Gorgonzola bitterbal*
  • Bisque op klassieke wijze (rouille, croutons) (supplement € 4,00)
  • Sharing starter, selectie van voorgerechten, vanaf twee personen (supplement € 5,00)
  • Gebakken heilbot, choronsaus, gestampte peterselie aardappel, gebakken bok-choy
  • Pappardelle van wortel, groene asperge, wortel/Epoisses crème, bospeen, minikriel*
  • Wilde zeebaars, op de huid gebakken, kalfsjus met tuinkruiden, gemarineerde courgette,
    broccoli (supplement € 4,00)
  • Kabeljauwrug uit de oven, ratatouille, gepofte cherry tomaat, peterselie saus
  • Kalfszwezerik, cognac saus, Parmezaan chip, peultjes, paddenstoelen

Extra te bestellen:
Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise € 4,00

Vegetarisch *

Allergenenlijst beschikbaar

Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden | Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl
Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden |Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl