A la carte gerechten à € 14,00
 

Onze à la carte gerechten worden geserveerd in kleine porties. Hiermee heeft u de keuze meerdere smaken te ervaren. Een combinatie van drie van de onderstaande gerechten volstaat als een klassiek voor- en hoofdgerecht.

  • Hazenrug filet, herfst salade, rode bieten vinaigrette, gemarineerde gele biet (supplement € 4,00)
  • Sashimi tonijn, tataki tonijn, wakame, gember mayonaise, wasabi marshmallow, soja gel
  • Oesters 4 stuks “Fines de Claires”, citroen en frambozenazijn met sjalot
  • Beluga linzensalade, wortel curry, gefrituurd ei, rogge kruim*
  • Zuurkoolsoep, crème fraîche, kaantjes spek
  • Sharing starter, selectie van voorgerechten, vanaf twee personen (supplement € 5,00)
  • Gebakken heilbot, EBH hutspot, sjalottenjus, krokante uienringen
  • Saffraan risotto, groenten in tempura, Parmezaanschuim *
  • Wilde zeebaars, op de huid gebakken, kalfsjus met tuinkruiden, fregola (supplement € 4,00)
  • Zalm, zuurkoolstamppot, mosterdsaus
  • Kalfszwezerik, cognac saus, Parmezaan chip, Beluga linzen, geroosterde peer

Extra te bestellen:
Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise € 4,00

Vegetarisch *

Allergenenlijst beschikbaar

Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden | Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl
Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden |Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl