Chef's Specials

EBH TUINGEROOKTE ZALM € 15,00

TERRINE EENDENLEVER € 17,00
brioche, vijgenjam

CARPACCIO, VERS GESNEDEN € 15,00
pijnboompitjes, mayonaise van gedroogde tomaten, Parmezaan

TARBOT € 36,00
groenten, kreeftenjus, dragonmousseline

TOURNEDOS € 28,00 / € 35,00
120 of 180 gram, rode wijnsaus

MAGRET DE CANARD € 24,50
loempia van barberie eendenbout, sinaasappelsaus, noodles, shiitake

LAMSKOTELETTEN € 26,00
zoete aardappel crème, ratatouille, salie jus

KREEFT € 21,50 / 39,50
heel of half, little gem, zeekraal, vlaamse friet




Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden | Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl
Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden |Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl