Vandaag de dag

Engelbertha Hoeve: al meer dan 30 jaar een begrip in Leiden.

Voor recepties, vergaderingen, bruiloften of andere evenementen zijn u en uw gasten bij ons in goede handen. De verschillende ruimten zijn, net als het à la carte restaurant, smaakvol ingericht en vormen samen met de tuinen de ideale locatie voor uw evenement. Van lunch tot diner, van vergadering tot huwelijksfeest, vrijwel alles kunt u bij ons organiseren, de mensen van Engelbertha Hoeve staan u graag terzijde. De vele mogelijkheden, die ons unieke bedrijf te bieden heeft, zullen elk evenement doen slagen.

Als het weer het even toelaat lonkt de recentelijk opnieuw aangelegde tuin. De plek waar ooit kippen hun voedsel zochten, vermoedelijk varkens door de modder rolden en schapen het gras kort hielden, is nu een oase van rust. Een heerlijke plek voor een receptie of gewoon voor een aperitief ter inleiding van het diner.

Want dat is natuurlijk letterlijk en figuurlijk de hoofdschotel bij de Engelbertha Hoeve. De kaart is gebaseerd op de Franse keuken met eigentijdse invloeden. Het seizoen speelt een belangrijke rol in de voortreffelijke gerechten. Uiteraard kunt u die en de bijpassende wijnen zelf selecteren, maar u kunt ook de keuze overlaten aan chef-kok Ronald Bel, die ook dat aspect van zijn vak als geen ander beheerst.

Zijn brigade zorgt samen met de bediening voor een heerlijke avond, waarop lekker eten en drinken uiteraard centraal staan, maar vooral GENIETEN met hoofdletters wordt geschreven.

 

Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden | Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl
Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden |Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl