Suggesties voor gezelschappen

MENU 1 € 39,50

Bonbon van tuingerookte zalm, aardappel/knolselderij salade, kerrie crème
***
Parelhoen suprême, Calvadossaus, gegrilde groenten, gekonfijte roseval aardappel
***
Carrot Cake, witte chocolade mousse, butterscotch saus, caramel ijs

MENU 2 € 45,50

Rundercarpaccio, truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas, olijfolie, pijnboompitten
***
Zeebaars van de grill, kruiden risotto, kreeftensaus, gestoofde venkel
***
Kalfssukade, Madeirasaus, paddenstoelen, pompoen, aardappelmousseline
***
Hangop, gedroogde vijgen, walnoten, honing, vanille ijs

MENU 3 € 52,50

Terrine van barberie eend, rode port stroop, vijgencompote
***
Kabeljauw op de huid gebakken, zoete aardappeltaart, groene kool, boerenbotersaus
***
Langzaam gegaarde ossenhaas, rozemarijn aardappels, rode wijnsaus, seizoensgroenten
***
Meringueparfait, perencompote van gemarineerde peer, gel van peer


Uiteraard kunnen de menu’s, in overleg, aan uw wensen worden aangepast.
Ook aan uw vegetarische- of andere dieetwensen komen wij graag tegemoet.

 

 

Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden | Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl
Hoge Morsweg 140 | 2332 HN | Leiden |Tel. 071 - 576 50 00 | info@engelberthahoeve.nl